SAMEN DE TOP BEREIKEN

SPONSORSCHAP

Als Bouwgroep willen wij de top bereiken. Alle sport heeft dit in zich en daarom is de Bouwgroep actief binnen diverse sportverenigingen, zowel op professioneel niveau als ook op amateurniveau. Naast sponsoring van diverse (sport)verenigingen zijn wij ook nauw betrokken bij lokale initiatieven.

Sponsorschap

TROTSE HOOFDSPONSOR VAN SC CAMBUUR

In SC Cambuur herkennen we een "partner" die net als wij goed wil presteren. Zowel op het veld als in de organisatie heerst een mentaliteit van doorzetten. Dat past goed bij de mentaliteit van ons familiebedrijf. Wij leggen ons niet zomaar neer bij een tegenslag maar zoeken met alle partners bij elk project actief naar het hoogst haalbare.

AMBITIE

Net als Cambuur hebben wij onze blik gericht op de toekomst. In combinatie met onze bijzondere bedrijfsvisie is het doel om samen met onze groep betrokken medewerkers op ieder project te promoveren. Bouwgroep Dijkstra Draisma verbindt haar naam dan ook graag aan SC Cambuur. Wij hebben de achterkant van het spelersshirt verruild voor de voorzijde en zijn per seizoen 2018/2019 voor het achtste jaar op rij hoofdsponsor van SC Cambuur. Als ambassadeur van de provincie Fryslân en de stad Leeuwarden hebben wij de voorkant van het SC Cambuur uitshirt 2018/2019 beschikbaar gesteld aan Culturele Hoofdstad 2018.

Sponsoring SC Cambuur shirts
Sponsoring SC Cambuur shirts
Ondertekening Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden
Ondertekening Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden

DIJKSTRA DRAISMA LOOP LEEUWARDEN

We zijn toonaangevend op het gebied van duurzaam bouwen en willen samen met onze partners gezonde leefomgevingen creëren. Duurzaam bouwen is naast een technische vooral een maatschappelijke uitdaging waarin verschillende partijen een rol spelen. Bouwgroep Dijkstra Draisma is hoofdsponsor geworden, omdat LOOP Leeuwarden een maatschappelijke ambitie heeft die wij onderschrijven: een gezonde stad. Samen brengen LOOP Leeuwarden en Bouwgroep Dijkstra Draisma de stad Leeuwarden en omgeving in beweging. “Op weg naar een gezonde en duurzame stad!”

LOKALE INITIATIEVEN

Naast het hoofdsponsorschap van Cambuur ondersteunen we jaarlijks ook diverse lokale initatieven. Zo sponsoren we onder andere: Zwem- en polo club Bolsward, Voetbalvereniging Broekster Boys, Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, de Admiraliteitsdagen, Tennisclub Dokkum en de Kaatsvereniging Bolsward

Broekster Walden MC1
Broekster Walden MC1